UW CATERING ADVISEUR VOOR AANBESTEDINGEN, CONTRACTEN, CONCEPTEN EN KWALITEIT


Sinds 1988 adviseert en ondersteunt HTC Advies België bedrijven, overheidsdiensten, leisure, gezondheidszorg (ziekenhuis), profit en non-profit organisaties en onderwijs bij vraagstukken op het gebied van catering en horeca. Bij cateringadvies gaat het hier om aanbesteding, conceptontwikkeling, contracten, kwaliteit, duurzaamheid en opleiding. Wij mogen ons met recht de ‘cateringspecialist’ noemen. De advies diensten die HTC Advies België uitvoert zijn op te delen in 6 categorieën: catering/horeca advies, aanbesteding, contract, auditing/kwaliteitsborging, conceptontwikkeling, opleiding en interim.

CATERING/HORECA ADVIES

Door de continue veranderende wensen en behoeften binnen organisaties, ontstaat er een verscheidenheid aan vraagstukken op het gebied van catering, horeca en hospitality, automatenvoorzieningen of banqueting. Met onze expertise leveren wij u de toegevoegde waarde om de juiste keuzes te kunnen maken

AANBESTEDING

Wij begeleiden u bij het selecteren van de juiste partner waarbij uw wensen, eisen en doelstellingen worden gerealiseerd. Samen bepalen wij de best passende route voor bedrijfscatering, automaten catering, banqueting of voor het vinden van de beste exploitant voor uw horecavoorziening. .

CONTRACT

Wij ondersteunen u bij het opstellen en beheren van uw catering/horeca contract. We dragen met onze kennis bij aan gezonde contracten voor zowel de opdrachtgever als de cateraar waarbij duurzaamheid in de cateringovereenkomst en in de samenwerking centraal staan.

AUDITING/KWALITEITSBORGING

Alle organisaties die eet- en drinkwaren bereiden moeten veilig met voedsel omgaan en volgens de HACCP-principes werken. Wij ondersteunen bij het creëren van kwaliteit, service en hygiëne en controleren dit door kwaliteitscontroles uit te voeren. Enerzijds controleren wij de HACCP principes en anderzijds controleren wij de naleving van de contractafspraken.

CONCEPTONTWIKKELING

Het is onze passie om succesvolle horeca en hospitality concepten te bedenken, te ontwerpen en te realiseren. We doen dit voor ondernemingen in de horecasector maar ook voor bedrijfsrestaurants.

OPLEIDING EN INTERIM

Wij geven verschillende catering/horeca opleidingen. Denk hierbij aan hospitality-, vaktechnische en managementopleidingen, maar ook HACCP opleidingen. Daarnaast begeleiden wij u middels interim bij de opstart of verbetering van uw horecaorganisatie.